Your browser does not support JavaScript!
Letöltés

WebSite Auditor

Weboldal-ellenőrzés és oldalanalízis a keresőoptimalizáláshoz
Elérhető:
Windows
Apple
Linux
WebSite Auditor
Átfogó weboldal SEO audit
Tartalom és oldalszerkezet optimalizálása
Minden SEO probléma észlelve és kijavítva

Miért WebSite Auditor ?

Oldalon belüli auditálás, technikai SEO útmutatók és jelentéskészítő eszköz egy alkalmazásban? Ez nem fantázia – ez a WebSite Auditor szoftver, amely webhely-ellenőrző eszközök gyűjteménye webmesterek, SEO ügynökségek és cégtulajdonosok számára. Töltse le ingyen a SEO audit eszközt; futtassa a webhelyelemzőt, és javítsa ki a problémákat, hogy növelje webhelye online forgalmát, és jobb szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek.
A SEO pók mászik
olyan webhelyek, mint a keresőmotorok.

A keresőrobotokhoz hasonlóan a WebSite Auditor is szorgalmasan átkutatja az egész webhelyet, hogy megtalálja és auditálja az összes belső és külső erőforrást: URL-t, HTML-t, CSS-t, JavaScriptet, Flash-t, képeket, videókat és egyebeket. A keresőoptimalizálási audit eszköz lehetővé teszi a webhely feltérképezésének elemzését is, ahogyan a Google, a Bing vagy a Yahoo teszi, követve a robots.txt utasításait bármely bot esetében. Ugyanúgy láthatja és elemezheti webhelye oldalain a technikai SEO hibákat, ahogyan a keresőmotorok látják azokat.

Vizsgálja felül webhelye összes erőforrását
Core Web Vitals audit és jelentés
Hatékony webhely- ellenőrzési és keresőoptimalizálási jelentések a Web Vitals alapvető mutatóiról

A Google Page Experience frissítésére számítva egy hatékony Core Web Vitals modult adtunk hozzá a WebSite Auditorhoz, amely javítja a webhely sebességét és a webhely általános teljesítményét befolyásoló SEO problémákat. Adja hozzá a PageSpeed API-kulcsot, futtassa a webhelynaplót, és nézze meg, hány oldal nem felel meg a Core Web Vitals értékelésen. A webhelyelemzés megmutatja, hogy közülük hánynak van gyenge teljesítménymutatója, és hányuknak van különböző oldalsebességű problémája a javításra. Az összes technikai SEO-probléma tömeges áttekintése és a PageSpeed Insights részletes adatai itt találhatók egy könnyen navigálható munkaterületen.

Alapos műszaki
weboldal ellenőrzése a bejárási problémákkal kapcsolatban.

A WebSite Auditor lefuttat egy SEO auditot, és gyorsan feltár minden olyan problémát a webhelyén, amely hatással lehet a keresőmotorok indexelésére, a rangsorolásra és a felhasználói élményre. Az audit eszköz olyan feltérképezési problémákat keres, mint például a hibás hivatkozások és képek, az ismétlődő tartalom, a feltérképezési hibák, a rossz mobil használhatóság, a webhely sebessége, az átirányítási láncok, a belső linkelési problémák, a súlyos oldalak és szkriptek, a W3C ellenőrzési hibák, a vékony tartalom stb. A legjobb rész? Tekintse át a webhely-ellenőrzés során talált SEO-hibák listáját: minden hibánál megjelenik az érintett oldalak listája, valamint egyszerű javítási utasítások.

Teljes weboldal audit
Robots.txt és webhelytérkép-generátor
Robots.txt és webhelytérkép- generátor.

Szerezze be a technikai SEO fájlok létrehozásához szükséges eszközöket, és utasítsa a Google SEO bejárót az oldalak átvizsgálására és indexelésére. Egyszerűen, egyetlen gombnyomással generálhat XML-webhelytérképet vagy robots.txt fájlt anélkül, hogy a fájlok bonyolult szintaxisával foglalkozna. Már megvan a webhelytérkép és a robotokra vonatkozó utasítások? Tekintse át és szerkessze a fájlokat közvetlenül az alkalmazásban, amikor csak kell, és FTP-n keresztül azonnal töltse fel a módosításokat webhelyére. Tiltsa le az oldalakat, korlátozza a feltérképezés gyakoriságát, és kezelje a hreflang címkéket a nemzetközi keresőoptimalizáláshoz. Annak érdekében, hogy az összes fontos oldal könnyen felfedezhető legyen a keresőmotorokban, adja hozzá a fájlokat, és később futtassa újra a webhely auditálását.

Intelligens oldali SEO audit.

Használja ingyenes auditáló szoftverünket bármely weboldal és bármely kulcsszó SEO állapotának felmérésére a legjobban rangsorolt versenytársak weboldalai és saját oldalstatisztikái alapján. SEO audit eszközünk kulcsszó- és URL-specifikus optimalizálási tanácsokat ad, és visszatervezi a versenytársak stratégiáit, hogy megtudja, pontosan mi teszi őket előkelő helyen. Az alapos SEO-elemzés a metacímkéktől és a CSS-hibáktól a betöltési sebességig és a belső linkelésig biztosítja, hogy a céloldalak tökéletesen optimalizálva legyenek az organikus keresésre.

Oldalon belüli SEO audit
Vizuális oldaltérkép generátor
Webhelyszerkezet -vizualizációk .

A megfelelő belső linkelési stratégia javítja az oldalak feltérképezését és felfedezhetőségét. Belső hivatkozás-ellenőrzőnk segítségével megjelenítheti webhelye szerkezetét, azonnal feltárhatja a webhely architektúrájában fellépő problémákat, és lenyűgözheti az ügyfeleket testreszabott grafikus jelentésekkel. Szerezzen strukturált áttekintést az egyes oldalak belső linkjeiről (más néven PageRank), tekintse meg azok fontosságát oldalmegtekintések alapján, tervezzen új oldalakat és linkeket az ingyenes SEO audit eszközzel. Problémát lát? Javítsa ki közvetlenül az alkalmazásban, és exportálja a módosításokat a fejlesztői feladatlistaként.

Alkalmazáson belüli tartalomoptimalizálás.

Az ingyenes weboldal SEO szoftver többet tesz, mint a tartalom elemzése. Lehetővé teszi az oldalak alkalmazáson belüli optimalizálását – egy felhasználóbarát WYSIWYG felületen vagy HTML-ben – gépelés közbeni, lépésenkénti SEO tanácsokkal. Egy külön lapon létrehozhatja és szerkesztheti oldalai cím- és meta-leíró címkéit, valamint megtekintheti a Google-kódrészlet előnézetét közvetlenül lent. Az optimalizálás befejeződött? A SEO-tökéletes HTML egyetlen kattintással a merevlemezére menti, és készen áll a feltöltésre.

Intelligens tartalomszerkesztő alkalmazás
TF-IDF elemző eszköz
Ingyenes SEO audit eszköz TF-IDF elemzéssel.

A beépített TF-IDF SEO eszköz segít javítani az oldalak aktuális relevanciáját és tekintélyét, valamint kidolgozni, hogyan lehet optimalizálni a szemantikus keresési teljesítményt. A SEO-elemző számos, aktuálisan releváns kifejezést talál, és kulcsszóhasználati javaslatokat ad a legjobb rangú versenytárs webhelyek oldalai alapján. Sőt, az eszközzel ellenőrizheti, hogy oldala mennyire van optimalizálva a célkulcsszavakra, és hogy nincs-e SEO hiba a tartalomban.

Egyedi automatizált keresőoptimalizálási jelentések a webhelyelemzésről.

Webhely-ellenőrző eszköztárunk nem lenne teljes a WebSite Auditor SEO jelentései nélkül, amelyek testreszabhatók, fehér címkével ellátottak, és úgy lettek kialakítva, hogy minden eszközön remekül nézzenek ki. Az ügynökségek egyszerűen megoszthatják a SEO audit eredményeit az ügyfelekkel, ha jelentéseket töltenek fel a felhőbe, és megosztható hivatkozást kapnak, vagy automatizálhatják a jelentéskészítést egy ütemezett feladat beállításával. A WebSite Auditor fehér címkés jelentéseket készít robotpilóta segítségével, és az Ön ütemezése szerint eljuttatja azokat az ügyfelekhez, közvetlen hivatkozásként vagy mellékletként, egyszerű szöveges vagy egyéni HTML e-mailben. Így nyomon követheti webhelye SEO előrehaladását, vagy értesítést kaphat bármilyen problémáról, hogy mielőbb elkezdhesse kezelni azokat. A SEO jelentések letöltése és megosztása elérhető az Enterprise verzióban, amelyet a weboldalelemző ingyenes próbaverziójában tesztelhet.

Testreszabható helyszíni audit jelentések

A webhely auditálása egyszerű és hatékony a megfelelő webhely SEO-ellenőrzővel.

A SEO technikai elemzése és az oldalak optimalizálása szilárd adatértékelést és sok többfeladatos munkavégzést igényel, ami zavaró lehet. A WebSite Auditor SEO eszköz a SEO auditjait a pontos adatok ügyes megjelenítésével kíséri:

  • Technikai weboldal audit és javítási tippek
  • A versenytársak oldali intelligenciája
  • Webhelyszerkezet-vizualizációk
  • Alkalmazáson belüli tartalomoptimalizálás
  • Oldalon belüli SEO audit
  • TF-IDF elemzés
  • Robots.txt és webhelytérkép-generátor eszközök
  • White label SEO jelentések
  • Automatizált webhely-ellenőrzési feladatok
Felhasználóink ezért szeretik a WebSite Auditor szoftvert:
Nagyon lenyűgözött a Website Auditor által kínált funkciók! Ez az eszköz valóban segített abban, hogy jobban megértsem a SEO-t. Ha olyan szoftvert keres, amely segít a kulcsszavainak a keresőmotorokhoz való eljuttatásában, és a legjobb 10 helyet szerezheti meg a keresőmotorokban, akkor Website Auditor elengedhetetlen része.
Anthony Rousek
Internetes marketingszakember, alapító
allpcstuff.com
Website Auditor egy fejlett oldali eszköz, amely rengeteg időt takarít meg, és részletes ajánlásokkal látja el a forgalom gyors és egyszerű növelésére. Ha hozzáfér ezekhez az információkhoz, akkor nagyon erős pozícióba kerül, és az egyik strongest SEOs in the business.
Siscruc Kola
Alapító
Sisruc.org
A WebSite Auditor nagyon jól felépített, és néhány alapvető információt, összegzést és megjelenítési lehetőséget kínál. Az eszközt nagyon hasznosnak találtam mind a SEO kezdők, mind a gyakorló SEO tanácsadók számára.
Ann Smarty
Blogger, közösségi menedzser
Internet Marketing Ninjas
Ingyenes weboldal elemzés
Nincs kötve, nincs szükség hitelkártyára. Szerezze meg a WebSite Auditor ingyenes példányát, és használja a SEO eszközeit egy korlátlan számú tesztvezetésre.

GYIK

Hogyan készítsünk SEO audit jelentést?

SEO Audit jelentés készítése a WebSite Auditorban olyan egyszerű, mintha a Jelentések modulra lépne, és az eszköz ingyenes jelentést készíthet. Használjon kész sablonokat, vagy szabja testre a sajátját, hogy hozzáadja azokat a SEO-tényezőket, amelyeket figyelni szeretne.

Ellenőrizhetem a versenytárs webhelyét?

Dehogynem! A webhely SEO-ellenőrzője optimalizálási ötleteket kínál akár 10 legjobban teljesítő webhelyről. Vagy hozzon létre egy projektet bármely versenytárs domainjéhez, és hagyja, hogy az eszköz elemezze versenytársai SEO állapotát.

Ez a webhely-ellenőrző eszköz támogatja az ütemezett feladatokat?

Dehogynem! Az alkalmazás ütemezőjének használatával beállíthatja WebSite Auditor szoftverét, hogy meghatározott dátumokon rendszeresen futtasson különféle webhelyelemzési feladatokat.

A WebSite Auditor ingyenes?

Igen, van egy ingyenes verzió! És bár ez az ingyenes verzió korlátozott, továbbra is használható kisebb mennyiségű SEO kampányokhoz. Tekintse meg az összehasonlító oldalt , ha többet szeretne megtudni az ingyenes és a fizetős csomagok közötti különbségekről. Emellett egy egyhetes ingyenes próbaidőszakkal is megtapasztalhatja a teljes körű eszközkészlet erejét.