Your browser does not support JavaScript!
Thuisbasis van de beste internetmarketingtools

Alle tools voor zoekwoordonderzoek in één

Ontdek hoe handig en moeiteloos trefwoordonderzoek kan zijn!

Waarom zoekwoordenonderzoek doen met SEO PowerSuite ?

SEO PowerSuite biedt eersteklas software voor zoekwoordonderzoek waarmee iedereen, professioneel of niet, zoekwoordonderzoek kan doen. Het beschikt over 24 tools voor het vinden van zoekwoorden en 7 onderzoeksmethoden, die elke grote zoekmachine bestrijken .

U kunt eenvoudig de goed presterende zoekwoorden controleren en de geschatte moeilijkheidsgraad van de zoekwoorden bekijken. Bekijk eenvoudig uw klikfrequenties, de hiaten op uw website, zoek de rangschikking van lokale trefwoorden op en analyseer de inhoud van uw concurrenten. Alles-in-één-app, zonder limieten, met een prijs die veel lager is dan het marktgemiddelde, waardoor u echt waar voor uw geld krijgt.

TREFWOORDONDERZOEKFUNCTIES

Zie Trefwoorden rangschikken

Met behulp van de onderzoeksmethode Ranking trefwoorden kunt u:
a) identificeer trefwoorden waarmee uw concurrenten al scoren
b) onthul de best presterende zoekwoordedelstenen van uw concurrenten.

Voer eenvoudig een link in naar de website die u wilt analyseren. De software stelt vervolgens een lijst met trefwoorden voor die het populairst zijn op de site van uw concurrent. Bovendien heeft u volop mogelijkheden om op trefwoorden te zoeken, per pagina of per heel domein in de zoekresultaten op desktop of mobiel, wat voor u ook werkt.

U kunt Google, Bing, Yahoo, Ask of een andere zoekmachine kiezen als uw favoriete zoekmethode. Vervolgens kunt u eenvoudig de ranglijst voor bepaalde SEO-zoekwoorden zien en uw kansen kennen om daarvoor hoog te scoren met slimme SERP-analyse.

Zoek zoekwoordhiaten

Door gebruik te maken van een eenvoudig te begrijpen onderzoekstool genaamd Keyword Gap. Dat hulpprogramma voor zoekwoorden is ontworpen om sites te analyseren op bepaalde relevante zoekwoorden. Als u het gebruikt, ziet u welke winstgevende zoekwoorden u niet gebruikt en die uw concurrentie wel gebruikt, en omgekeerd .

Het is in staat om maximaal 5 domeinen tegelijk te vergelijken. Hierdoor kunt u zien wat uw concurrenten de SERP-ranglijst geeft die zij krijgen. Door te analyseren wat voor de concurrentie werkt en wat niet voor u, weet u hoe u uw koers op de juiste manier kunt corrigeren.

Ontvang zoekwoordsuggesties

Zorg ervoor dat u ook de tool voor zoekwoordsuggesties gebruikt. Door de zoekmethode van de Zoekwoordplanner te gebruiken, kunt u gerelateerde zoekwoorden vinden en talloze gloednieuwe zoekwoordideeën genereren. U kunt de meest winstgevende zien in de populairste online hulpprogramma's voor zoekwoorden en databases, zoals de Keyword Planner Tool van Google Ads en Yandex WordStat .

Doe lokale SEO

Een uniek kenmerk van de software is dat het u de mogelijkheid biedt onderzoek te doen en trefwoorden te vinden, zowel lokaal als wereldwijd. U kunt onderzoek doen naar plaatsen over de hele wereld door aangepaste geografische locatie en lokalisatie toe te voegen. Hier doet de gratis zoekwoordentool automatisch wat u anders handmatig zou moeten aanpassen via de zoekinstellingen in uw browser.

Geef in de voorkeurszoekmachines de regio, het land en de stad op, selecteer de taal en ontvang een nauwkeurig afgestemde ranking-zoekopdracht op de exacte locatie van uw keuze. U kunt ook de SERP-ranglijst vergelijken en die informatie gebruiken om een goed beeld van uw ranglijst te krijgen.

Verzamel long-tail-zoekwoorden

De zoekwoordensoftware biedt ook een grote verscheidenheid aan manieren om u te helpen nieuwe SEO-zoekwoorden te ontdekken – van tools voor automatisch aanvullen tot zaken als de gerelateerde zoekopdrachten, gerelateerde vragen en nog veel meer.

De sleutel tot het samenstellen van een perfecte selectie van trefwoorden is het gebruik van meerdere bronnen. Google Suggest alleen is, hoewel het een geweldige gratis SEO-tool is, niet voldoende voor een alomvattende SEO-campagne, vooral tegenwoordig wanneer er behoefte is aan optimalisatie voor bijvoorbeeld zoekmachines als Amazon.

Door een combinatie van hulpprogramma's voor zoekwoordsuggesties te gebruiken, kunt u talloze relevante long-tail-zoekwoorden verzamelen en zoektrends in een bepaalde niche begrijpen, zonder dat u daarvoor een professional hoeft te zijn.

Gebruik de hulpmiddelen voor automatisch aanvullen

Op dit moment vallen er 7 motoren onder onze autocomplete-functies. Van het gebruik van Google Autocomplete tot het zien van suggesties voor Amazon, onze zoekwoordonderzoekstool biedt volop mogelijkheden om SEO-onderzoek te doen voor elke zoekmachine die je maar kunt bedenken.

Je kunt elke gewenste term opzoeken en een enorme lijst met suggesties krijgen die je kunnen helpen bij het onderzoeken van niet alleen Amazon- en YouTube-zoekwoorden, maar ook die voor Bing, Yandex en kleinere zoekmachines. Bovendien ondersteunt onze Google Autocomplete-onderzoeksmethode nu 65 talen, en dat aantal groeit voortdurend .

Doe onderzoek naar uitsluitingszoekwoorden

Door onze zoekwoordentool te gebruiken, kunt u eenvoudig en snel een zogenaamd uitsluitingszoekwoordonderzoek uitvoeren. Door het volledige beeld te bekijken van de SEO-zoekwoorden die verband houden met uw zoekopdracht, kunt u ook de zoekwoorden vinden die u het liefst wilt uitsluiten.

Dit geeft u de mogelijkheid om relevante zoektermen waarvoor u niet wilt scoren, uit te sluiten van uw campagnes en u te helpen zich alleen te concentreren op de zoekwoorden die belangrijk zijn voor uw klanten.

Als u niet alleen de best winstgevende zoektermen beter gebruikt, maar ook de negatieve uitsluit, kunt u uw inhoud optimaliseren. U verschijnt op een SERP die perfect overeenkomt met de zoekterm waarvoor u wilt rangschikken.

Onderzoek de trefwoordtactieken van uw concurrenten

Met behulp van de Competition Checker-module kunt u uw onderzoek aanzienlijk uitbreiden door middel van concurrentieanalyse. Eerst identificeert u wie uw concurrentie is voor de zoekwoorden die u wilt targeten. Vervolgens kunt u zien op welke zoekwoorden ze al scoren.

U krijgt ook alle relevante SEO-statistieken voor die zoekwoorden, zoals de moeilijkheidsgraad van de zoekwoorden en het geschatte verkeer. Op basis daarvan kunt u effectiever uw strategie opbouwen om hoger te blijven scoren.

Gebruik de tool voor het in kaart brengen van zoekwoorden

Door een van de meegeleverde zoekhulpmiddelen voor trefwoorden te gebruiken, kunt u altijd controleren op welke trefwoorden uw pagina's precies scoren. U krijgt de zoekwoordenkaart van uw hele website te zien, zodat u een volledig beeld krijgt van waar mensen naar zochten voordat ze op uw pagina terechtkwamen.

Door dit onderzoek te gebruiken om de dichtheid en het gebruik van trefwoorden op uw website opnieuw vorm te geven, kunt u het niveau en het type online aanwezigheid dat u wilt hebben op microniveau beheren.

Controleer de Pay-per-click-informatie

U krijgt ook de mogelijkheid om de CPC-informatie te bekijken en eenvoudig te controleren als onderdeel van uw algemene gratis trefwoordonderzoek. Terwijl u onderzoek doet, is er een optie om de geschatte pay-per-click-kosten voor elk geanalyseerd zoekwoord te bekijken. Niet alleen dat, maar er is ook een geschatte totale CPC-prijs per maand die bij dat specifieke betaalde zoekwoord hoort.

De CPC-gegevens hier zijn voornamelijk afkomstig van SEO PowerSuite index of van het persoonlijke Google Ads-account van een gebruiker.

Implementeer TF-IDF-analyse

Er is ook een briljante zoekwoordonderzoekstool genaamd Competition TF-IDF Explorer. Het is ontworpen om u de hooggeplaatste inhoud van uw concurrenten nader te laten bekijken en hun best presterende relevante zoekwoorden te gebruiken.

Het algoritme hierachter is het volgende: de zoekwoordentool onderzoekt 10 van uw beste concurrenten en verzamelt de populaire zoekwoorden die zij gemeen hebben, zodat u uw inhoud kunt optimaliseren. De kers op de taart is de integratie met Google Keyword Planner, Google Search Console en Google Analytics.

Probeer verschillende zoekwoordcombinaties

We zouden het allemaal geweldig vinden als de zoekopdrachten van de gebruikers perfect overeenkomen met de zoekwoorden die we hebben onderzocht. Maar in werkelijkheid is de situatie erg moeilijk voor zoekmachines. Mensen googlen op verschillende manieren op zoekwoordcombinaties en maken vaak spelfouten.

Gelukkig is daar een geweldige tool voor zoekwoorden voor, genaamd Keyword Combinations. Het biedt u een lijst met zoekwoorden met alle mogelijke permutaties, combinaties en verkeerd gespelde varianten van uw doelzoekwoorden. Als er een verband bestaat tussen twee zoekopdrachten, wordt dit weergegeven. De functie is vooral handig voor longtail-zoekwoorden met veel mogelijke woordcombinaties.

Voer een slimme trefwoordanalyse uit

Het verzamelen van een grote verzameling zoekwoorden is in de eerste plaats de reden dat we ons onderzoek doen. Maar om er zeker van te zijn dat u relevante trefwoordzinnen gebruikt, moet u deze ook analyseren. En nogmaals, met onze tools voor het vinden van zoekwoorden is het heel eenvoudig.

Voor uw onderzoek zal de SEO-software een inschatting maken van hoe moeilijk het is om op een bepaald trefwoord te scoren ( met behulp van de Keyword Difficulty-metriek ), de nauwkeurige zoekvolumegegevens (maandelijkse exacte match-zoekopdrachten), CPC, concurrentie, enz.

Voer het filteren uit

Om te voorkomen dat u verdrinkt in de enorme hoeveelheid zoekwoorden die u met verschillende onderzoekstools en uit verschillende bronnen heeft verzameld, is er een mooie mogelijkheid om aangepaste filtervoorwaarden te creëren.

U kunt bijvoorbeeld trefwoorden bulksgewijs filteren op basis van het maandelijkse zoekvolume en de moeilijkheidsgraad van het zoekwoord, of ervoor zorgen dat de tool alleen long-tail-zoekwoorden weergeeft door de filtervoorwaarde voor trefwoordlengte in te stellen. Bewaar alle zoekwoorden op één plek

Keyword Sandbox is uw trefwoordspeelplaats waar een SEO-professional gezochte trefwoorden gemakkelijk kan opslaan, groeperen op thema en semantische gelijkenis, filteren en taggen, enz.

Zodra u de beste zoekwoorden heeft gekozen die de moeite waard zijn om in uw campagne op te nemen, verplaatst u ze gewoon naar Rank Tracking en gaat u verder met het controleren van de rangschikking.

Professionele SEO-tools zijn niet alleen voor professionals

Het is niet alleen een trefwoordzoeker. Onze software biedt waarde voor iedereen die een compleet en uitgebreid trefwoordonderzoek wil doen. Het is gebouwd voor iemand die trefwoordtracking en trefwoordanalyse wil doen, en trefwoordtracking wil doen zonder twee of drie verschillende tools te hoeven gebruiken. Dit is wat je krijgt:

  • Eén onderzoekstool die 24 verschillende trefwoordfuncties samenbrengt
  • Ontdek de populairste trefwoordtermen van uw beste concurrenten
  • Nauwkeurige trefwoordgegevens (maandelijks zoekvolume, zoekwoordmoeilijkheid, kosten per klik, concurrentie, enz.)
  • Platformonafhankelijke software beschikbaar voor Windows, iOS en MacOS

Wat onze klanten over ons zeggen

We kunnen het niet beter verwoorden dan onze gebruikers:

Ik gebruik Rank Tracker nu vier jaar. Ik begon met het downloaden van de gratis versie van de software en werd sindsdien verliefd op deze zoekwoordentool. Ik overdrijf niet als ik zeg dat het een van de beste gratis hulpprogramma's voor zoekwoorden is die ik ooit heb gebruikt. Ik vind het ook leuk dat het is geïntegreerd met Google Search Console, Keyword Planner, YouTube Autocomplete en verschillende tools voor zoekwoordsuggesties. Ik vind het ook geweldig dat ik nu al mijn zoekwoordideeën in de Keyword Sandbox kan bewaren zonder bang te hoeven zijn ze kwijt te raken. Bovendien maakt het vermogen van Rank Tracker om de rankings voor verschillende locaties te controleren het een perfecte tool voor lokale trefwoorden. En natuurlijk is de verscheidenheid aan zoekmachines om de rankings te controleren gewoon geweldig.
Marcus Wilson,
Eigenaar van Blue Media
Ik denk dat elke website-eigenaar of SEO wel weet hoe lastig het is om een perfecte zoekwoordentool te vinden. Ik moet zeggen dat ik ZO veel gratis hulpprogramma's voor zoekwoorden heb gebruikt en dat geen enkele aan al mijn eisen voldeed totdat ik Rank Tracker tegenkwam. Ten eerste combineert het meer dan twintig hulpprogramma's voor zoekwoordonderzoek (van Google-zoeksuggesties tot Competition TF-IDF Explorer), zodat ik er altijd zeker van ben dat geen enkel trefwoord ooit aan mijn zicht kan ontsnappen. Ten tweede ondersteunt Rank Tracker alle Google-domeinen, talen en landen. Het is een uiterst nauwkeurige onderzoekstool die u nauwkeurige zoekvolume-, kosten-per-klik- en concurrentiegegevens biedt, met andere woorden: alle parameters die u nodig heeft om de best presterende zoekwoorden ooit te kiezen.
Peter Perez,
SEO specialist, webmaster bij Grey Stone
Ga je gang, vind nieuwe geweldige zoekwoorden met SEO PowerSuite !