Your browser does not support JavaScript!
Thuisbasis van de beste internetmarketingtools

Beste SEO-rapportagesoftware

Maak onbeperkt aangepaste rapporten voor u of uw klanten met alle SEO-gegevens die u nodig heeft
Beschikbaar voor:

Bouw uw perfecte SEO-rapport

SEO gaat over het werken aan een miljoen dingen. In onze branche bestaat er geen one-size-fits-all. Eén website heeft andere dingen nodig van een bureau. Optimaliseren voor Google zal anders zijn dan voor Bing . Daarom is het enige perfecte rapport het aangepaste rapport.
Met ons platform kunt u uw rapport vormgeven zoals u dat wilt. Uit honderden waardevolle SEO-statistieken die u zult zien, kunt u precies kiezen welke het belangrijkst zijn om in een rapport op te nemen.
Geschikt voor één website of bureau, en of u nu een SEO-rapport voor uzelf of voor uw klant of klant maakt, gebruik de rapportagefuncties die in elke SEO PowerSuite tool zijn ingebouwd en zorg voor ideale rapporten met precies de informatie die u zoekt.
1
Lever het perfecte trefwoordenrapport

Voor een goede SEO is het volgen van de juiste zoekwoorden, zowel voor PPC als voor organische zoekresultaten, van enorm belang. Dit is precies waarom we een functie voor het rangschikken van zoekwoorden in de tool hebben ingebouwd. Daarin bent u vrij om een rapport op maat te maken of vooraf gemaakte sjablonen te gebruiken.

Rapporteer aan uw team en klanten hoe goed u het doet in de organische zoekresultaten. Verdeel de zoekwoorden die u bijhoudt per zoekmachine en kijk hoe goed u het doet in zoekmachines buiten Google.

Maak rapporten waarin gedetailleerd wordt beschreven hoe uw zoekwoordposities zijn veranderd en welke zoekwoorden vandaag de dag in de ranking staan ten opzichte van in het verleden.

Laat uw klanten hun PPC behoeften beoordelen met een volledige lijst van hun doelzoekwoorden, netjes gerangschikt, samen met de PPC kosten voor elk zoekwoord.

Gebruik de rapportagefunctie van de Rank Tracker software om een volledig beeld te krijgen van het organische verkeer dat naar uw website wordt geleid: welke zoekwoorden de klikken genereren en hoe moeilijk het is om daarvoor te rangschikken.

Trefwoord rapport
SEO-auditrapport
2
Maak een SEO-auditrapport

Tegenwoordig zou geen enkele marketingafdeling compleet zijn zonder een site-audittool. En geen enkele site-auditortool zou compleet zijn zonder rapportagetools, en de SEO-rapportage van WebSite Auditor is de beste in de branche.

Met de rapportbouwer van WSA bent u vrij om het gewenste detailniveau in een rapport over uw SEO-gezondheid te configureren. Met de rapportsjabloon Site Audit Summary plaatst u alle belangrijkste SEO-statistieken op één pagina. Daarmee zie je wat je al hebt behandeld en wat nog wat werk nodig heeft.

Aan de andere kant biedt de gedetailleerde versie van datzelfde rapport, beschikbaar in hetzelfde dashboard, u de meest nauwkeurige lijst van elk afzonderlijk probleem, gesorteerd op de pagina waarop het voorkomt. Stuur het naar uw ontwikkelteam en gebruik het als directe blauwdruk voor website-optimalisatie.

3
Ontvang het meest volledige backlinkrapport

We weten allemaal dat backlinks de hoeksteen zijn van de ranking op Google. Het is de basis van organisch zoeken. Met behulp van de rapportfunctie in SEO SpyGlass kunt u een backlinkrapport maken met elk gewenst detailniveau.

Begin met een algemeen overzicht van het soort backlinks dat u krijgt (dofollow/nofollow), compleet met een overzicht van al uw backlinks per land en ankerteksten. U bent ook vrij om te kiezen voor een meer gedetailleerde lijst met al uw waardevolle backlinks.

Ga in het gedetailleerde rapport naar het microscopische niveau, vanaf de eerste backlink die uw klant ooit heeft ontvangen in de recente linkbuilding-campagne, tot aan de pagina's die de meeste backlinks hebben opgeleverd.

Gebruik een SEO-rapportsjabloon voor Domain comparison om informatie over uw concurrenten te verstrekken. U krijgt een overzichtelijke vergelijking van hoe Google uw website ziet met die van uw concurrenten op basis van een tiental SEO-statistieken. En met aangepaste rapporten krijgt u een backlink-weergave als nooit tevoren. Wilt u informatie over concurrenten toevoegen aan uw SEO-rapportagedashboard? Geen probleem!

Backlink-rapport
Linkbuilding rapport
4
Rapporteer over het succes van uw linkbuilding

Omdat we met LinkAssistant het beste hoofdkantoor voor uw hele linkbuilding-campagne hebben gebouwd, hebben we deze uitgerust met robuuste rapportagetools. Naarmate u steeds meer koppelingsmogelijkheden ontdekt en benut, kunt u maandelijkse rapporten voor uw klanten en uw team maken, zodat iedereen op dezelfde pagina blijft over uw inspanningen.

Door te rapporteren in LinkAssistant kunt u het beheer van uw huidige prospects verzorgen: u rapporteert welke van uw SEO-prospects u op het punt staan een link te verstrekken.

U kunt ook kiezen voor een specifieke rapportage over linkbuilding: gebruik de rapportgenerator om alle backlinks te krijgen die u tijdens uw huidige campagne heeft ontvangen, de meest gebruikte ankerteksten en nog veel meer.

5
Genereer geautomatiseerde rapporten

In elk van de hier beschreven rapportagetools kunt u het rapportageproces volledig geautomatiseerd maken, of u deze nu voor uzelf of voor uw vaste SEO-klant nodig heeft.

In al onze tools kunt u de Scheduler- tool gebruiken die boven uw dashboard is geplaatst. Gebruik dit in uw voordeel en creëer een taak voor de software om automatisch de gewenste rapporten te genereren.

Met de juiste tool hoeft SEO-rapportage niet moeilijker te zijn dan een paar klikken. Wilt u dat de tool maandelijkse SEO-rapporten maakt en verzendt? Ga eenvoudigweg naar Scheduler en configureer de benodigde parameters.

Kies het perfecte moment voor uw team of uw klant om uw rapport te ontvangen. En als een uurwerk wordt het SEO-rapport door de tool gegenereerd en volgens uw specificaties gepubliceerd.

Maak automatisch SEO-rapporten
Stuur SEO-rapporten per e-mail of via een deelbare link
6
In elk gewenst formaat

Of u of uw klanten nu de voorkeur geven aan SEO-rapportage in HTML of in PDF , u bent vrij om elk formaat te gebruiken dat u of uw klant het meest geschikt vindt.

U kunt kiezen uit de verschillende vormen waarin u uw rapporten wilt laten aannemen: u kunt ze direct e-mailen, ze probleemloos naar uw website uploaden of ze gewoon op uw eigen harde schijf opslaan.

7
Gebruik onze ingebouwde sjablonen

Welk type optimalisatie u ook uitvoert en of u nu wel of niet optimaliseert voor Google (of een van de vele lokale extensies van Google), Bing , YouTube of een andere grote zoekmachine, wij hebben de beste SEO-rapportsjabloon voor u. In elk van de SEO-tools vindt u een sjabloon die u kunt gebruiken.

En het beste is: u kunt er elk gewenst SEO-rapport van maken! Maak ze zo aangepast als nodig is voor uw doeleinden. Bekijk onze voorbeelden van SEO-rapportagesjablonen en ontdek zelf hoe alles eruit ziet en werkt.

Ingebouwde sjablonen voor SEO-rapportage
Pas een white-label logo toe op uw SEO-rapporten
8
Kies voor whitelabel-rapportage

SEO-rapportage is een fundamenteel onderdeel van het SEO-proces, maar helaas wordt er zelden de mogelijkheid geboden om uw eigen merklogo op het SEO-rapport van u of uw klanten te plaatsen.

Met onze SEO-rapportagetools hoeft noch u, noch één klant van u naar de generieke rapporten te kijken. In de Enterprise- versie van de software (vergeet niet de prijspagina te bekijken om edities en functies te vergelijken), kunt u elk gewenst rapport aanpassen en aanpassen, verschillende kleuren en logo's toevoegen die u of uw klant gebruiken en de voorkeur geven aan.

Test eerst uw SEO-rapport

Maar je hoeft niet meteen de sprong naar de betaalde versie te maken. Bij al onze SEO-tools ontvangt u een gratis proefperiode van één week.
Tijdens die gratis proefperiode kunt u de volledige functionaliteit van de maker van het SEO-rapport testen. Kijk of jij, je team en/of je klant(en) ervan genieten. Als de prijzen voor al deze functies en SEO-rapportagetools bovendien nog steeds niet eerlijk lijken: geen probleem, we vragen geen creditcardgegevens en u stapt gewoon over op de gratis versie.
En zelfs in de gratis versie van al onze tools kunt u nog steeds aangepaste rapporten maken, zonder er uw eigen label op te plakken.
Verbeter uw SEO-campagne met het perfecte SEO-rapport